Mam taką małą inicjatywę, niech każdy komu się nudzi, czeka na turki czy koksi w excelu wszedł na chwilę na stronę główną wojów http://wojownicy.eu/ poklikał te linki do różnych stronek i tam poklikał w bannera Wojowników. Osobiście pilnuję się, żeby codziennie kliknąć i jak obserwuję te rankingi to muszę powiedzieć, że systematycznie pniemy się w górę. Sam co prawda zawsze miałem te wszystkie rankingi w głębokim poważaniu, a takie stronki mnie po prostu wkurzały, ale jeżeli to może pomóc w rozreklamowaniu wojowników, to moim zdaniem nie zaszkodzi poklikać.
Z statystyk odwiedzeń strony wynika że największe zyski jak na razie przynosi topka.
Top50.com.pl Pozostałe dają raczej marginalny zysk.
Za to sumowana ilość uderzeń z tematów założonych przez Podróżników Seavranu już teraz dała większą ilość uderzeń niż wszystkie 3 topki razem wzięte.
Więc pomijając że rzecz jasna klikanie w topki na pewno pomaga. To jeśli ktoś chce pomóc powinien zabrać się za działanie jako podróżnik Seavranu.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Moim zdanie za każde kliknięcie w banner gra powinna generować na jakąś małą sumkę złota.. Z tego co wiem Margonem.pl tak robi i w każdych rankingach przoduje.
Moim zdanie za każde kliknięcie w banner gra powinna generować na jakąś małą sumkę złota.. Z tego co wiem Margonem.pl tak robi i w każdych rankingach przoduje.
Nigdy, przenigdy... Żadnego zasilania sakwy w grze, żadnego gryzienia... Nic, co by dawało przewagę w grze. Tak jak nie będzie linków polecających, tak nie będzie takiego czegoś. Do pewnego poziomu nie warto się zniżać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum