Err403: Nie masz dostępu do tej strony (placeholder dla jakiejś ładniejszej strony błędu)
Wyskakuje podczas klikania wojow raz na pare dni, lub troche czesciej. Zajmuje glowne okno wojow i po pierwszym wystapieniu nie da sie wejsc w zadna inna opcje gry.
Gram tylko w jednym oknie.
Nie jest bardzo uciazliwe
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
To się chyba pojawia wtedy gdy zostawisz okno otwarte na dłużej i sesja wygaśnie... Jedynie można by zmienić ten tekst i obrazek, na ładniejszą strnonę z błędu...
Wydaje mi się że zdarzyło mi się tak np. przy przypadkowym dwukliknięciu wcielania w postać. Obstawiam że przez to np. psuje się stworzenie sesji. Nie jestem przekonany czy można coś na to łatwo prowadzić.
Irmis, Na pół godziny można zostawić, ale już na godzinę nie, potem wyrzuca błędy odnośnika... Kwestia też w czym klikasz. FF jest bardziej tolerancyjny, zaś Opera przy każdym wielokliku wyrzuca błąd odnośnika...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum