Witajcie wojownicy
Jako, że zbliża się sesja, więc studenci mają więcej czasu <:P>, a trochę młodsi z tego co wiem mają ferię (Ci starsi zawsze znajdą czas), postanowiłem ogłosić konkurs.
Do wygrania (w zależności od zajętego miejsca pierwszeństwo wyboru):
1) Kiść złotej porzeczki + 25 fermonów myśliwego
2) Lody Barrego + 25 fermonów myśliwego
3) Jajecznica Barrego + 25 fermonów osiłka
A teraz temat konkursu:
Przedstaw z punktu widzenia zwykłego żołnierza Armii Lotharis jak wyglądała ostatnia wojna questowa.
Jakiś wierszy, czy opowiadanie (można zrobić komiks itd) na temat ostatnich wydarzeń, o hordach nieśmiertelnych itd.
Wszelkie inwencje dodatkowe do samego tekstu mile widziane
Prace zamieszczamy tutaj - tylko się potem o plagiaty nie oskarżać i kradnięcie pomysłu - jak komuś nie pasuje, może w ostatniej chwili zamieścić.
Koniec przyjmowania: 8 luty 16:50
Ostatnio zmieniony przez Caus 2011-02-05, 16:57, w całości zmieniany 1 raz
P.S. tak na szybko, 10 minut w paincie - tak w ramach przekazania treści nie formy Może bym się później o coś bardziej finezyjnego postarał ale generalnie później pewnie będę zajęty grą Medieval Total War II Kingdoms + dodatek Deus Lo Vult 6.2 + Battlefield Balance 2.81 na Very Hard/Very Hard ... jak tylko mi się wszystko ściągnie
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Wydaje mi się, że w momencie ogłaszania konkursu jeszcze go nie przemalowali na czarno
Poza tym, skoro on sam organizuje konkurs i funduje nagrody, to wydaje mi się, że użycie mocy administratorskich do tego może zostać opacznie zrozumiane
coś ten konkurs... taki, ten tego... średnio wypalił
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
prawie nikomu się nawet 3 słów nie chciało napisać - zastanawia mnie czy ludzie nie chcą nic dostawać, czy aż taka niechęć do zrobienia czegokolwiek bije od wojowników
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum