Ponieważ rezygnuję z hostingu na tox.pl (ostatnio mnie trafiło jak okazało się, że padła baza i serwer pocztowy, a ja muszę googlać za kontaktem z BOKiem bo nie mają swojej strony) znalazłem kilka starych materiałów. Wrzuciłem je tutaj:
Co tam umieściłem? Forum Twierdzy Przymierza, Forum Mithril Velven, strona Cytadeli Elfów. Niestety mam tylko bazę CE, ale może z czasem uda mi się i forum postawić. Jestem ciekawy ile jeszcze takich rzeczy mogą gracze znaleźć w zakamarkach swoich twardych dysków?
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Dobrym przykładem jest forum Legii Półksiężyca, które właściwie nigdy nie "umarło" i stało się swoistym skrzyżowaniem dróg; miejscem spotykania się dawnych towarzyszy broni Nie żeby był na nim ruch jak w tramwajach MPK, ale od czasu do czasu ktoś napisze Właściwie link do forum LP był pierwszym i ostatnim, którego nauczyłem się na pamięć
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum