Nie, nie. To nie moja liga. Dla mnie jego spokojny wokal jest zbyt Himowy 5/10
Jak dla mnie musi być porządny growl ewentualnie czasami przeplatany z wokalem. Pół roku temu odnalazłem czadowy zespół nawiązujący w utworach do mitologii i historii Wikingów. Jako że pokrywa się z moimi studiami i zainteresowaniami historycznymi, zacząłem słuchać
Zapodam teraz kawałek, który zwykle promuje ich dorobek. Może nie jest moim ulubionym, ale szybko wpada w ucho i nie należy do cięższych, więc powinien się Wam spodobać.
Polskie brzmienia jakoś mi nie podchodzą, zwłaszcza te, traktujące o używkach etc. W przypadku tego utworu nie pasuje mi całkowicie wokal, taki... prosty jest.
Kolejny teledysk nakręcony przez Polaków dla Szwedów Dzisiaj go dopiero znalazłem i powiem, że jak wciśniecie przycisk "HD", wymiata na całej linii
http://www.youtube.com/wa...8409&feature=iv
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum