Co tu dużo pisać, założenia gildii są proste:
1) Przyjmujemy w zasadzie wszystkich futerkowych, albo i potrafiących się wykazać odpowiednim owłosieniem
2) Nie planuję tworzyć forum gildii - jest to moim zdaniem niepotrzebna nikomu robota i kolejne miejsce do odwiedzania z 1-2 aktywnymi tematami
Większość spraw będzie się załatwiać przez GG/wojopocztę, a klimat i offtop można uskuteczniać tutaj, na forum głównym.
I ja tez^^
Imie mam, postac postaram sie zalozyc (i klikac) <regularnie>
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Wlasnie sie dowiedzialam ze jestem mistrzynia. niby wice, czy cos, ale cicho tam
wiec po kolei^^
Koniu, jama jamie nierowna, pamietaj o tym ^^
Spajdi, zeby olac bedziesz musial wejsc... strzez sie pulapek i znienackow
Mef... jestes z Bydgoszczy, wiec sie nadajesz
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Wybacz Desiu, ale na moje jestes nie dosc owlosiony^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum