mój mały komentarz (napisałem sobie go tutaj a co)
po kiego ja wypełniam ten formularz do lgl? nie rozumiem po co, skoro Aza i tak robi zrzut wszystkiego zaraz po północy
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Oh girl, gdy ściągałem 2 pierwsze pliki to właśnie to tam ujrzałem. Właściwie to nie były zrzuty a skopiowane do notatnika wyniki z poszczególnych szczebli turniejów
Oh girl, gdy ściągałem 2 pierwsze pliki to właśnie to tam ujrzałem. Właściwie to nie były zrzuty a skopiowane do notatnika wyniki z poszczególnych szczebli turniejów
U mnie środek sesji, więc choćbym nie wiem jak lubił excela i był ciekaw wyników starć drużynowych, to na moje zgłoszenie nie masz co liczyć Ale życzę Ci szybkiego uporania się z obliczeniami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum