W pre erze byla o tym mowa, a mianowicie o 3 suwakach w kazdym oknie po 1 co bylo bardzo uciazliwe. Usuneliscie ten zewnetrzny ( glowny jak dla mnie) suwaczek, zostaly 2 wewnetrzne. Gdy uzywam komputera z myszka w sumie mi to nie przeszkadza bardzo, niestety w iphonie wyglada to tak: (zrzut ekranu)
Hm, wygląda że nie obsługuje overflow:auto i źle wylicza rozmiar okna.
Nie bardzo mam jak to sprawdzić bo nie mam ani iCzegokolwiek, ani maca żeby na symulatorze zobaczyć.
Da się tam sprawdzić jakoś czy są błędy javascriptu (analogicznie do FF -> narzędzia -> konsola błędów)?
Mamian, 2k? Moja X1 w szczytowej formie była za 1,5k i działa na niej wszystko... co do ekranu fakt, milo reaguje na paluchy... szkoda, że tylko na nie, ale taki urok ekranów pojemnościowych
EDIT: Poszukaj Opery na iPhona, o ile się nie mylę miała wyjść + SkyFire ( http://www.skyfire.com/ ).
SF - dobra przegladarka obslugujaca flasha (wszystko idzie przez ich serwery wiec to pol prawda, ale tak czy siak taki YT smiga)
Ja widzę więcej... jednak rzeczywiście może być to problem. Np. rozwinięcie już kilku menu (ja mam odruch zwijania) i pozostawienie obcina dalszy widok.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Mamian, spróbuj w operze włączyć tryb kompresji, wtedy wsio idzie przez ich serwery i przesyłają już prostego "gotowca", to samo z SkyFire, taki bardziej zdalny ekran przez ich serwery
Mamian, ja mam opere 10, tam: Ustawienia -> Opera Turbo .... i tyle, a SkyFire masz do pobrania na stronie SkyFire? Ouć..... teraz zauważyłem, że przenosi na stronę appstore i normalnie darmowe SF kosztuje $2.99.... plus dopisek: "You must be at least 17 years old to download this game.
* Frequent/Intense Sexual Content or Nudity" ][_ {()} ][_
Z tego co czytam to SkyFire i Cloud costam z obsluga flash zostalo za darmo udostepnione przez apple na jakies 1-2 dni a potem zniklo ooo
Mam opere mini na srajfonie, niestety jest jeszcze gorsza od safari ( ogolnie to safari jest naprawde dobre,z tym ze flasha nie ma;/) no i nie moge znalezc tej kompresji:)
sciagam kolejne przegladarki. narazie same pudla...
jest jeden piekny pakiecik z oficem, chmurka danych, pdf, flash i kupa pierdol, naprawde fajny kombajn ale 16,99$ to juz wole na woje przelac:)
Mamian, a na forach nie ma instalek "darmowych" ? Albo hmmm ten drugi appstore co po jailbreak masz... nie pamietam nazwy... co tam trafia wiele aplikacji odrzuconych przez pana jobsa
tam poszukam pozniej bo strzasznie duzo tego:)
co do "darmowych" instale czyli plikow .ipa toooo
wrzuca sie to przez itunes, a ja mam na to uczulenie... wole juz nic nie miec niz to uzywac:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum