W turkusowej wojopoczcie zrobiło się nieco swawolnie, jedni mają sporo frajdy, innym to wisi, ja należę od trzeciej grupy. niekoniecznie życzyłbym sobie pseudowierszyków i radosnych docinek absolutnie zbędnych w moim trybie rozgrywki.
Bolivar, nie wiem jak teraz ale mi za czasów golasowania ciśnienie unosiło po 10+ wojopoczt dziennie o tym kto się rozebrał, kto się ubrał i ile to potrwa... -_-
1. Spam-reklamy gildii na wojopoczcie to nic nowego, za to coraz częściej wykorzystywanego.
2. Emtick, nie przesadzaj. Została wysłana reklama BG, dwa krótkie komentarze i jeden średnio udany wierszyk(co jest sporym eufemizmem). To nie koniec świata i moim zdaniem nie jest aż tak absorbujące.
3. Spider, widać byłeś w szkole/gildii notorycznych nudystów, którzy nie mogli wytrzymać bez obnażania się Ja nie pamiętam, żebym kiedykolwiek dostał więcej niż 2-3 takie wiadomości na tydzień.
4. Aza, myślisz, że prośba o niewysyłanie poskutkuje? Skoro można zaznaczyć wszystkich jednym kliknięciem, to komu chciałoby się dla jednej osoby przejeżdżać listę 50 członków, żeby znaleźć tego jednego jedynego, który wyraził sprzeciw?
5. Filtr antyspamowy? A na jakiej zasadzie miałby działać? Że jeśli wiadomość została wysłana do wszystkich, to automatycznie jest usuwana? Bez sensu.
Ach, i jeszcze jedno. A propos czatu. Wydaje mi się, że obecnie jest tak, że każdy zwija czat, bo ten przeszkadza w grze. Gdyby udało się go jakoś wkomponować tak, żeby mógł być cały czas otwarty i nie zasłaniał menu i głównej ramki, to myślę, że byłby bardziej użyteczny i częściej używany.
Cytat:
5. Filtr antyspamowy? A na jakiej zasadzie miałby działać? Że jeśli wiadomość została wysłana do wszystkich, to automatycznie jest usuwana? Bez sensu.
Statusy
-Away - każda poczta jest kasowana
-Invisible - przyjmowane tylko od znajomych i mistrza oraz administracji gry
-normal - jak teraz
Bolivar, Czat jest ograniczony do poszczególnych lokalizacji... Poza tym osobiście ja zawsze po zalogowaniu zwijam od razu czat, bez patrzenia co tam jest... Z resztą w FF i tak nic nie wyświetla...
Irmo, Po tym jak bordo rozpoczęło modę na golasowanie kilka osób dziennie pisało i reklamowało swoje tyłki do lania...
Gdyby udało się go jakoś wkomponować tak, żeby mógł być cały czas otwarty i nie zasłaniał menu i głównej ramki, to myślę, że byłby bardziej użyteczny i częściej używany.
Obawiam się, że to jest fizycznie niemożliwe, bez bardzo wysokiej rozdzielczości ekranu.
Co do poczty... zastanowię się jeszcze nad tym. Filtrów na pewno żadnych nie będzie, jeśli już cokolwiek to funkcja ignorowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum