Mimo że czas dobiegł do końca(ktoś się bawił w zerowanie czasu ataków) to nie można było przeprowadzić walki w której się broniło.
Mimo ustawienia się do obrony, mogłem ustawić postać do ataku...
O a ja postaci ktora bronilem do ataku ustawic nie moglem i walki obronne bez problemu moglem przeprowadzac (przynajmniej jedna )
Ale sa jakies problemy ze spisem odbytych szturmow, a mianowicie czesto wypisuje dziwne rzeczy takie jak np to ze moja postac pokonala Ontario a nawet do walki nie doszlo
albo najpierw nam wypisalo ze Haart pokonal Booze (jesli zle napisalem to sorki) a po chwili owa postac nas atakowala
Czy wojny będą już działały normalnie? Jeśli nie to jakich kwiatków można się spodziewać?
Czy istnieje już oficjalna notka z zasadami prowadzenia wojen gdzieś?
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Zasady pewnie będą ustalane między organizacjami... No chyba że ktoś będzie chciał bez żadnych zasad i będzie próbował napadać wszystkich w koło, ale niech pamięta... Martwi w jednej wojnie wolno odzyskują życie... A w tym czasie moze ich ktoś zaatakować i wykorzystać sytuację...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum