Ja, przywódca mojego chramu, w swoim imieniu omówionym przy piwie oraz z tymi no, ochlejcami z mojej lewicy i prawicy, razem, jednym bełtem drzemy mordy:
Wypowiadamy wojnę! wam, bandziory! Bo gorzałę nam podpieprzyliście ! Tak parszywie wykorzystując sytuacje, kiedy my, polegli w walce z najmocniejszą śliwowicą w okolicy, kiedy to my, narażeni na bełtoszał i kace prze najgorsze, zgromadziliśmy słusznie należne nam trunkowe skarby
Wtedy przyszliście wy, wypiliście i Nie zapłaciliście i... i... uciekliście. My stróże wszelakich dóbr alkoholowych damy wam nauczkę, że po pijaku to się nie biega, a czołga najwyżej. A najlepiej to się pod ławkami śpi. Nauczymy was, by więcej tego nie robić,i cudze promile szanować.
A na znak pogardy rzucam te dwie puste beczki po piwach przed waszą ambasadę.
Tak więc albo oddacie nam złoto w ilości stu tysięcy, albo sami przyjdziemy po to, co nasze!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum