Niespodziewanie zostałem przydzielony do opieki nad gildią i teraz mam rozterkę związaną z jej rozbudową. Może mi ktoś powiedzieć czy jeśli posiadamy kuźnię na 30 poziomie to opłaca się budować kolejne budynki warsztatów?
Wszystko zależy czego potrzebują członkowie gildii. Obrażenia broni ulepszają wszyscy, więc kowal jest potrzebny każdemu. Jednak opancerzenie jest ulepszane w różnych warsztatach w zależności od klasy. Pancerze metalowe (czyli głównie klas pancernych) są ulepszane u płatnerza, pancerze skórzane zaś w garbarni. Musisz się po prostu zorientować w potrzebach pozostałych członków organizacji i podjąć decyzje jak rozbudujesz warsztaty.
Zwykle taki, który pozwala na zbliżoną do 100% szansę na ulepszenie. Osoby w gildii zwykle upominają się o rozbudowę gdy ich szansa spada poniżej poziomu pozwalającego bezpiecznie ulepszać przedmioty. Liczb nie sposób podać bo zależą od indywidualnych potrzeb.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum