Znajdywać mi się tu zaraz kto się tu znajdzie to powinien dostać pół roku obka za lojalność
zrobione 30 lipca 2006
turniej 9 czerwca 2007
turniej 15 sierpnia 2007
Jaka kurde prehistoria... Przecież to wczoraj było.
O, nawet ja tam też jestem na jednym ze screenów - jedną z tych moich nowszych postaci
screen z ery gdy słaba pierw regenka zrobiła się tak mocna, że najpierw niesiłowcy nie mogli ich ubić a później: także siłowcy ... i tu jest screen z walki z tego przełomowego czasu gdy to barbek(siłą+życie) przegrał z łowcą(zreka+regenka) , co przez pół roku wcześniej było nie do pomyślenia:
http://img836.imageshack.us/img836/2562/val11.png regenkowy łowca miał ponad 320 regenki zycia na ture - ponad 50k życia uregenowane w tej walce: a miał bazowo 8,5k a ja 19kafli zycia... ech
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Mi się tam, jeśli chodzi o damage - podobała gra bersem w V erze. Albo zabijałeś w ciągu 5 tur albo umierałeś. I potem ten 2xdmg i max dmg i gniew... Fajne to było, jak wszystkie naraz wchodziły, to się dało i za ponad 6000 uderzyć... xP
Ehh to były czasy. Masa szermów i wszyscy biegający w skórkach na +150
Uniki i Trafienia były wtedy po 30-40k
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ale szermy najwięcej korzystały na ulepszaniu sprzętu bo te skórki dodawały % ataku/uników więc spokojnie mogły kroić każdą klasę niezręcznościową... I potem w połowie ery pojawiły się takie wybryki natury nabijające średnią 10-11...
Ano. I to nie z jakimś wielkim kłopotem. Ale łowcy też wtedy potrafili kosić. Walgo, zdaje się, jak wyjechał z postacią... Mi się bersem fajnie grało, bo mając 70 poziomów straty za takim Nutrinem Darkmoonem, cały czas byłem w stanie go uwalić na turnieju. Czysta losowość. XP
Hm widzę, że trzeba dawać wszędzie wstęp i wyjaśnienie, bo zaraz zacznie się czepianie szczegółów. Przeglądałem swój stary folder, znalazłem.
1. Screeny sprzed 4 lat - no wcale nie dawno temu. Przypomnijcie sobie siebie 4 lata temu.
2. Grałem od II ery, więc komentarze typu "przecież to V era, też mi dawno, wtedy to NAWET JA grałem" można sobie wsadzić w ucho.
3. Temat stworzony, żeby sobie powspominać, co jak widzę zostało zaczęte - i miło ale wtrącenie swoich bezsensownych 3 groszy musiało się odbyć. whatever.
Do teraz zachwycam się herbami Szkół Rycerskich piękno ujęte w tak prosty sposób...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum