W skrócie - graczy jest niewielu, proponuję zmniejszyć limity turniejowe 3-krotnie, bo przy topce 140-150 gnieciemy się w Brązowym Turnieju... czyli 3-cim, podczas gdy rodzajów turniejów jest 8.
Potrzeba 180 osób, żeby "zapełnić" BT i wprowadzić awans/spadek, dopiero w tym tygodniu to nastąpiło, a jest to 10 turniej w erze.
Potrzebna jest rotacja w rodzajach turniejów, bo teraz topka zdobywa talony, a słabsze postacie praktycznie nic, bo tylko 20 osób zbiera w miare normalna ilosc talonów, reszta zbiera ochłapy, a tak topka siedziałaby powiedzmy w Srebrnym Turnieju Mistrzowskim, słabsi zdobywaliby talony w Brązowym Turnieju Mistrzowskim, a średniacy w Srebrnym Turnieju.
Jeśli ktoś nie wymiata w expie, to niech ma przynajmniej szansę kupić sobie fajnego itema za talony, który wzmocni mu postać.
Ze mną obecnie są w stanie wygrać 2, w porywach 3 osoby na S1. 3 ostatnie turnieje wygrałem. W topie turniejowym jest ciągle top expa, sytuacja jest dokładnie taka jak opisałem.
Polecam rozważenie i szybkie zmiany, bo wymaga to raczej kosmetycznych zmian w kodzie.
Ze mną obecnie są w stanie wygrać 2, w porywach 3 osoby na S1. 3 ostatnie turnieje wygrałem. W topie turniejowym jest ciągle top expa, sytuacja jest dokładnie taka jak opisałem.
4 osoby . Akurat masz szczęście bo mało berków jest w topie, a te które są mają słabe staty.
Pomysł ogólnie uważam za bardzo dobry, bo prawda jest taka, że postacie na mniejszym poziomie prawie wcale nie zdobywają talonów.
Jeśli powiem, że prawdopodobnie będzie wdrożony dynamiczny system, który będzie się zmieniał wraz z ilością aktywnych graczy na serwerze to poczujecie się usatysfakcjonowani?
Zespół: maksymalne możliwe podniesienie jakości i atrakcyjności gry oraz inwestycja w reklamę
Gracze: polecanie gry na forach, znajomym, na portalach tematycznych, opisy GG, itd.
Ta umieścić reklamę na NK. Jednak wątpię czy chciałbym mieć do czynienia z "ludźmi" z tamtego miejsca. Zastanawiam się ile osób zaakceptowało nowy regulamin NK nie czytając go:P Moi znajomi niestety pograli trochę i stwierdzili iż gra jest nudna
Jestem za tylko skąd wziąć graczy? Mi się już w szufladach pokończyli.
Da rade już z 10 zaprosiłem i grają.
Sęk w tym że jak ktoś nowy grę rozpoczyna to faktycznie nie ma żadnych szans na skompletowanie jakiegoś talonowego setu. Powinno więc być jednak tak by turnieje działały motywująco a nie odstraszająco. Na dzień dzisiejszy na wszystkich serwerach trzeba zdynamizować turnieje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum