Przed ambasadę wyszedł wojownik w pełnej zbroi. Rozejrzał się wokoło, po czym rozwinął pergamin i zaczął czytać...
Dobro to honor, zasady, obrona słabszych... Zło to ominięcie tych bzdur dla własnych korzyści.
Czym zatem jestem ja i moja gildia, zapytacie...
Veass jest wielką, złą rodziną. My w tym nie dopatrujemy się patologii.
Dla nas każdy jest równy, a jak nie - przytniemy...
Nawet nie spodziewałeś się jakie zło potrafi być altruistyczne. Veass zadaję cierpienie wszystkim, nie żąda nic w zamian. Co więcej mord sprawia Veańczykom przyjemność. Czyż nie najwspanialsi to rycerze?
Mrok jest naszym sprzymierzeńcem. Zapewnia osłonę przed oczami innych, przyjemną ochłodę po upalnym dniu...
Bo nawet my jesteśmy tylko śmiertelnikami (choć to prawda, że boją się nas nawet bogowie).
Ale wiadomo, nie samą walką żyjemy. Mamy też swoje rozrywki...
Lubimy bawić się w chowanego - spróbuj się przed nami schować, znajdziemy cię, zgwałcimy córki, zabijemy żonę, a Ty zesrasz się z bólu we wszystkich kolorach tęczy:)
A czy wiecie moi drodzy, dlaczego zdzieram sobie dla was moje przepite gardło? Dlaczego zadaję sobie tyle trudu i opowiadam o mojej najwspanialszej rodzinie?
Poszukujemy honorowych dawców krwi - Lothariański Czerwony Veass
I ty możesz dołączyć do Veass, musisz tylko spróbować... I przeżyć tą próbę.
Zatem nie lękaj się nas i wstąp do Veass! Tylko w naszych szeregach już po pierwszej wyprawie nie było prawiczków. Wiem, każdego z nas obciąża grzech pierworodny... Veass ma w dupie ten i wszystkie inne twoje grzechy.
Nauczymy Cię śmiać się ze śmierci...Sprawimy, że z radością ją wychędożysz, zamiast przed nią klękać!
Co? Pytasz człeku, w czym jesteśmy lepsi od innych gildii? Już odpowiadam na twoje celne pytanie...
My się nie kłaniamy. Przeto tak świat ułożony, że Pan przed psem kajać się nie będzie.
Veass kocha demokrację i głosowanie - przelicznik to 4 głosy za każdy miecz.
Zanim podejmiemy decyzję zawsze pomyślimy 2 razy (raz - co z tego będziemy mieli, dwa - czy da się wyciągnąć jeszcze więcej).
Inne gildie są dobre, albo neutralne... Jaka jest więc różnica między nami a nimi? Oni poświęcają czasem swoich, a my poświęcamy tylko innych.
W naszych murach znajdziesz największe szumowiny Lotharis, oni natomiast znajdą piękno w twoim wnętrzu.
To nie ludy władają tym światem. To bydło, które my zarżniemy.
Jeżeli zaś zdecydujesz się już do nas dołączyć, to pamiętaj że:
Spokój to kłamstwo. Światem rządzą emocje. To uczucia dają nam siłę. Dzięki nim zyskujemy zwycięstwa.
Wojny zaczynają się i kończą, a Veańczycy pozostają wieczni!
Świat dzieli się na Veass, ich sojuszników i ofiary.
A zatem jaki jest twój wybór?
Oczekujecie końca świata? Oto nadchodzimy... Po której stronie staniesz, jako jeden z nas... Czy jako nasza ofiara?
Na koniec zmęczony już wojownik obrócił się na pięcie i udał w stronę ambasady. Z jego ust dało się jeszcze usłyszeć krótki wierszyk.
Dobro - BU,
Prawość - FUJ,
Zło najlepsze jest i ch**!
Hahahaha, to ta Konstytucja jeszcze istnieje? :D:D
Pamiętam jak działaliśmy z Żetem przy niej - ten rycerz w tle w pierwszej wersji to było moje kopiuj/wklej
A co za tym idzie - JA JA JA JA JA CHCEM DO Świrów, Patologii i analnych smyraczy :D:D
EDIT: No i lipa, przeczytałem temat o skopiowaniu nazwy i forum gildii Póki sprawa się nie wyjaśni, nie ruszam się.
_________________ Praca nauczyła mnie wielu rzeczy, między innymi tego że honor należy zostawić dla przyjaciół - wrogom strzelaj w plecy, bo inaczej oni cię zastrzelą...
Sprawa się nie wyjaśni bo nie mam zamiaru z nikim się użerać zresztą jeśli ktoś uważa, że ma monopol na nazwy itp to się grubo myli mam na to... no mam to gdzieś. Koniec tematu proszę o zamknięcie a najlepiej usunięcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum