Wczoraj wyklikalem przed polnoca 7 walk turniejowych i powinienem mieć 11 miejsce w K! i 136 pkt.. natomiast o 00:00 przychodzi do mnie tradycyjnie wiadomosc, patrze a tam mam tylko 115 pkt i 26 miejsce.. dostałem 3 talony. w glownym rankingu na s1 pokazuje mi ze tez mam 136 pkt gdyz w ostatnim turnieju nie bralem udzialu, mysle ze te 15 miejsc to jest jednak kilka lub kilkanaście talonów.. moge pokazać screena z karty walk, zaznaczam, ze napewno wszystkie walki wygrałem..
Sprawdziłem całą bazę i masz rację. Na szczęście tylko jeden przypadek - właśnie twój. Talony dopisałem, proszę też o przysłanie screena na PW - będę miał mniej pracy z dalszą analizą logów.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Sprecyzuję - chodzi o screena z karty walki z datą i godziną Twoich walk turniejowych. Ułatwi nam to zorientowanie się w sytuacji i oszczędzi grzebania w folderze z dziesiątkami tysięcy logów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum