Witam.
Od wczoraj poszukuję avka przedstawiającego sidana. Jednak mimo poświęcenia na to dość dużej ilości czasu, nie udało mi się znaleźć nic sensownego.
Mógłbym prosić o pomoc w znalezieniu takowego? Albo przynajmniej jakieś adresy stron, gdzie warto takiego poszukać?
Ohoho, skąd ja znam ten problem^^
Polecam deviantarta, wpisujesz cat warrior i różne tego wariacje. Wszystkie moje sidańskie avki są właśnie stamtąd.
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Jehraaaan! Następnym razem powidła dostaniesz w garn... nie dostaniesz wcale, o xD
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum