Kherehabath
Zloto
Wysłany: 2009-08-01, 00:18 Galeria www
Jako, że mamy zamiar założyć galerię z zdjęciami wojowników z różnych strategicznych spotkań, zlotów itd chciałbym zapytać czy ktokolwiek używa czegoś fajnego/zna coś fajnego/widział coś fajnego/słyszał o czymś fajnym co można by podciągnąć pod bezpieczny, niesyfiący, łatwo zarządzalny, przyjemny, ciekawy, ładny silnik galerii www?
Wymagania:
- Swobodna możliwość dodawania tematów, albumów, zdjęć,
- Możliwość komentowania zdjęć,
Jeśli coś takiego znacie bardzo proszę o niezwłoczny kontakt najlepiej tutaj.
Chyba Squo tam ma/miała profil i całkiem to było w porządku.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie, nie o to chodzi po prostu ja zazwyczaj głupio wychodzę na zdjęciach :] np. ze dwa dni temu Szilka pokazała mi zdjęcie na ircu i zastanawiałem sie kto to jest na tym zdjęciu i dopiero jak przeglądałem te zdjęcia u siebie na dysku to skojarzyłem że to ja Dlatego niektóre zdjęcia nie nadają się do publikacji
Kherehabath
Zloto
Wysłany: 2009-08-01, 12:30
Myślę, że temat galerii możemy zamknąć. Galeria postawiona, w trakcie opracowywania zdjęć z OZW. Bolivar właśnie wrzuca Wasze nagie fotki Innymi słowy mówiąc galeria ma się dobrze
Na razie wrzuciłem niecałe trzydzieści zdjęć z samego V OZW. Aktualnie zdjęcia można ananimowo komentować - proszę jednak o zachowanie kultury ;-).
Z czasem postaram się wrzucić zdjęcie (te które mam) z pozostałych zlotów. Oczywiście liczę na was z dostarczaniem fotografii których nie posiadam w swoim archiwum ;-).
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum