Jako że za nami już jest Zlot Emerytowanych Wojowników (ZEW) w Tenczynie trzeba pomyśleć o prawdziwym letnim zlocie Wojowników. Założyłem temat tylko po to aby zobaczy czy są jacyś chętni na takie zlot. Jest to temat z gruba orientacyjny. Bo nie wiem czy mam się podejmować organizacji Zlotu Wojowników czy w myśl Azda i Squo zorganizować ZEW II.
Na wstępie podam że potrzeba organizatora który to wszystko ogarnie. Nie chciałbym żebym ja sam za to się zabierał bo ja mam w czerwcu sprawę priorytetową której jej będę poświęcał mnóstwo czasu.
Druga sprawa że miejsca zostało jednogłośnie wybrane i jest to ranczo Leśnika w Tarnawie Dolnej (Loki na północy nie będzie nam tak dobrze jak u Leśnika)
Termin to przełom lipca i sierpnia nie ma jeszcze narzuconego z góry bo nie wiem czy jej sens podawać dokładny teraz.
A więc teraz proszę o wpisywanie się chętnych na listę. Chętnych z przemyślaną decyzją na ten moment a nie ludzi co wpiszą się a i tak wiedzą że nie przyjadą.
Czas zgłoszeń do 14 marca potem podejmę decyzję czy jest wystarczająca ilość chętnych czy nie i zdecyduje i podam już dokładniejsze dane.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Ostatnio zmieniony przez Caus 2013-06-23, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
Ja jestem chętna, ale bardzo niepewna. Być może całe wakacje będę pracować za granicą, ale to nic pewnego, przy czym nawet jeśli będę, to w sierpniu muszę 2 tygodnie być w Polsce. Także wszystko zależy od terminu.
My nie mówimy ani tak, ani nie, jeśli by nam się udało to tylko i wyłącznie zajmując jakiś pokój w nowym domku i to pod warunkiem, że jest już w nim ciepła woda. Tak czy nie tak, Dzidzia rodzi się końcem kwietnia, początkiem maja i najpierw musimy nauczyć się nią opiekować, więc my możemy dać odpowiedź dopiero końcem czerwca... W związku z powyższym na nas bym raczej nie liczyła, przynajmniej nie u Leśniczego, gdyby było coś bliżej to byłoby nam po prostu łatwiej, ale dalej nie dawałoby to pewności naszej obecności, za dużo zmian w tym roku
PS Kiedy były dyskusje na temat kolejnego spotkania, bo gdzieś przegapiliśmy i ja i Azd?
Z tym, ze szkoda, ze u lesnika Bo tak to pojade znow pochlac i pewnie tylko na te 3 -4 dni. Najlepiej gdybym mogl to polaczyc z prawdziwym urlopem i jakims tam wypoczynkiem. Ale do tego sie lesniczowe ranczo niestety nie nadaje. Gory? Pisalbym sie nawet i na dwa tygodnie Nie zastanawialiscie sie nad powtorzeniem zlota w zakopcu? Co prawda wtedy pogoda nie dopisala ale gdyby dopisala to byloby co pokombinowac.
Jeśli ktoś chce zorganizować zlot w innym miejscu to proszę bardzo. Przecież nie mówimy nie tylko to już niech ta osoba wszystko załatwia i podaje co, jak, gdzie i kiedy.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
W tym ośrodku już był zlot i tam trzeba dużoooo wcześniej rezerwować domki i pamiętać, że za wszystkie zniszczenia ponosi się odpowiedzialność (nasi tam płacili za krzesło i coś jeszcze, bo się połamało na zlocie).
Ja się niestety zadeklarować nie mogę, bo po prostu nie wiem jak będę stała z czasem, ale jestem za spotkaniem gdzieś w górach, lub w Rożnowie nad jeziorkiem
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
No byl zlot dlatego o tym mowimy Dlatego tez moze podejme sie organizacji w takim wlasnie miejscu zeby cos jeszcze mozna bylo podzialac jesli bedzie odpowiednia ilosc chetnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum