czy istnieje taka lista,jaki potwór, jakie zdobycze daje? męcze się,żeby zdobyć '' rumianek lekarski'' do zadania- może ktoś wie jaki potwór daje tą zdobycz...?
czy istnieje taka lista,jaki potwór, jakie zdobycze daje? męcze się,żeby zdobyć '' rumianek lekarski'' do zadania- może ktoś wie jaki potwór daje tą zdobycz...?
takie listy istnieją w szkołach i w gildiach.
I dlatego należy do szkół i gildii przystępować, a nie bawić się w "Dumnego Samotnika zwanego Bezbarwnym"
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
przez caly czas bylam w szkole teraz jestem w gildii i nie mam pojecia gdzie ta lista sie znajduje?:) w szkole pisalo brak forum jak klikam w gildii na forum to wyskakuja jakies znaki... podajcie mi adres tej listy
Musisz wpierw dołączyć do grupy swojej szkoły na forum, gdy zostaniesz do niej przyjęta przez mistrza, otworzy się przed Tobą nowe subforum, z wieloma przydatnymi zbieranymi przez graczy informacjami.
Jeśli jesteś w gildii a nie możesz się dostać na jej forum, najlepiej spytać mistrza o adres i dodatkowe szczegóły.
Po nicku chodzi ci LGT jak mniemam Link wyśle Ci na wp. Ostrzegam że na nowym forum nie ma już listy wypadajek, ponieważ dane z poprzedniego forum zostały utracone. Z tego co wiem, to listy i pomoce questowe na swych forach mają szkoły na HC, Szkoły na s2 (wilki, sokoły itp, najlepiej napisz pw na forum do mistrza, aby Ci dodał.).
Tak zwane skany uprawiane przez gildie, tworzą listy wypadajek czyli co z czego leci. To jest jeden z atutów organizacji, które mogą nęcić rekrutów posiadaniem takowej listy :p Tzn publiczna lista nie istnieje, sa skrawki w szkołach rycerskich :p A szkoła nie jest Gildią, więc wystarczy dołączyć i poprosić mistrza o dostęp na forum ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum