Jak wyżej w temacie:>......
Teraz wg mnie zaburza to rozgrywkę bo niby dlaczego ktoś ma mieć duży bonus w expie za .....to że jest top 1 wojo-lam ..........
Ten bierny exp powoduje że mniejsze gildie znowu są poszkodowane bo np mnisi (których sporo klas leje ) czy inne klasy defensywne szukają jak najbardziej licznych gildii aby dostawać dodatkowy exp za przegrane walki........
Na treningach się nie umiera, ani nie traci nawet zdrowia. Poza tym uważam, że bierny exp należy się słabszym klasom, które zbierają często cięgi od mocniejszych.
Jak sie zdrowy łomot dostanie ...albo ma powazny wypadek ma się luki w pamięci:)
Cytat:
Na treningach się nie umiera, ani nie traci nawet zdrowia. Poza tym uważam, że bierny exp należy się słabszym klasom, które zbierają często cięgi od mocniejszych.
Bierny exp dostaje sie równiez gdy sie "umiera" za walki z potworami
Bierny exp dostaje sie równiez gdy sie "umiera" za walki z potworami
Mylisz pojęcia
Jakoś sobie nie przypominam, by któreś potwory mnie atakowały, tak, że nie tracę tur =)
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Porażka to też zawsze jakieś doświadczenie, niekoniecznie miłe, ale zawsze.
Jeżeli po przegranej z czymkolwiek wstajesz, leczysz się czy co tam z tobą robią i atakujesz dalej, to dlaczego miałbyś nie skorzystać z doświadczeń z tej porażki wyniesionych ?
fakt ale mi chodzi o to że teraz zdobywanie biernego expa to swoista taktyka .........a głupio tak mieć kogoś na top iles tam tylko dlatego że przegrał xxx walk.............. a ten kto przegral 30x mniej jest daaaaalekooooooooooo
Zacznij grać paladynem, a nie barbem. Za bardzo narzekasz jak na moje, Switek
Może exp za treningi jak za starych czasów? Jak to szło... im więcej walk wygranych, tym więcej expa? I te dłuuugie listy statystyczne, kto gdzie i za ile
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
Zacznij grać paladynem, a nie barbem. Za bardzo narzekasz jak na moje, Switek
Aktualnie gram mnichem top1 s2 . Ja nie narzekam bo korzystam troche z tego expa ale ..... coś to nie tak
Cytat:
Może exp za treningi jak za starych czasów? Jak to szło... im więcej walk wygranych, tym więcej expa? I te dłuuugie listy statystyczne, kto gdzie i za ile
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum