Podobnoż Korvin zawistny, ale szansa baaardzo nikła
Z jakiego Korvina? Czytałbyś czasem to nasze forum, a nie tylko ignorował tematy Packa spada ze zwykłego moba w okolicach lvla Korvina... +/- 15 lvl :-P Ale bądź co bądź nie z niego.
Z jakiego Korvina? Czytałbyś czasem to nasze forum, a nie tylko ignorował tematy Packa spada ze zwykłego moba w okolicach lvla Korvina... +/- 15 lvl :-P Ale bądź co bądź nie z niego.
Z tego co się orientuję, to każda z tych wypadajek za 15 talonów ma więcej niż jedno źródło, ale zawsze szansa dropu jest nikła.
Tak jak każda inna i nikt nie może zaprzeczyć (no, poza autorami) że z jakiegoś mobka za 20lvli też wypadnie Więc napisałem "mniej więcej" z czego ja ją złapałem. Teraz klepiąc 3 takie mobki mamy jednego z normalnym lvlem.... więc nasuwa się pytanie - czy się opłaca?
No, niezupełnie jak każda inna, bo większość specjalnych wypadajek ma przypisanego jednego postracha
A odnosiłem się tylko do zaprzeczenia, że wypada z Korvina - tutaj jest przynajmniej konkretny cel, jeśli ktoś jest na zbliżonym poziomie, a nie zakres 15lvl
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
No niestety, taki już jestem, że się o pacce kapnąłem przy sprzedawaniu wypdajek - jakieś 6lvli za późno A z resztą... te packi i myszki mogą mieć śladową szansę dropu na wszystkich mobkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum