jak się kupuje WF?
ile one kosztują?
poza obywatelem co za nie można kupić?
znalazłem gdzie można uzupełnić konto ale mam taki komunikat
"Opcja nie aktywna - wraz z aktywacją konta u dostawcy pojawia się odpowiednie informacje."
???
zacząłem z małym poślizgiem i mam coś takiego:
"Postać straciła: 260 tur w wyniku późnej rejestracji.
-> może odzyskać: 260 (100%)
0 tur w wyniku utraty tur.
-> może odzyskać: 0 (90%)
Wykupiono już tur: 0
-> Można Wykupić: 260
(dni: 2)
Wykup x 120 tur (1 dzień) za 1zł
Wojo-fundusze: 0.00 WF
Tury: 1 / 180
Można kupić max: x0"
Wpłaty na konta w grze będą dostępne już w przyszłym tygodniu. W tej chwili ze względów technicznych nie można ich jeszcze dokonywać.
120 tur kosztuje równowartość 1 złotówki z wojo-funduszy (WF).
Generalna zasada jest taka:
Po wysłaniu smsa/przelewie stan konta jest uzupełniany o kwotę równej wpłacie. Złotówki konwertuje się na wojo-fundusze, klikając w 0.10, 1 lub 10. Wartość kliknięta odejmowana jest od stanu konta i dodawana do stanu wojo-funduszy. Mając odpowiednią ilość wojo-funduszy możemy wykupić stracone tury lub powiększyć pojemność konta o 1000 tur na miesiąc lub więcej.
Jutro o północy się chyba obek kończy więc pytanie jest następujące:
Czy wreszcie będzie możliwość doładowania konta?
Najlepiej jak by się już od jutra dało.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
a na konto doładowanie się pojawi dziś czy tylko sms będzie? bo szczerze powiedziawszy za formą smsa nie przepada bo zdarzyło mi się utopić tak pieniądze...
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
no to co dziś kończy się darmowy obek i zostaje możliwość kupna tylko przez smsa? dla mnie to troszkę nie fair i coraz bardziej przekonuje się że ta gra wystartowała na wielką siłę tego pierwszego kwietnia jak takich rzeczy jeszcze nie ma...
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Wpłata przelewem musi być przez firmę mogącą wystawić odpowiednie potwierdzenie. Ponieważ nikt nie chce mieć problemów z Urzędem Skarbowym nie mam zamiaru nadstawiać swoich 4 liter.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
aha czyli zostaje nam tylko możliwość wpłaty smsem który raz działa raz nie?
Jak tak to super... to mnie już w ogóle zmusi do zaprzestania grania w wojów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum