jeszcze tylko październik, listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec i... wakaaaacje.... znów będą waaaakaaaacje, napewno mam raaaaacje...
zwiększony limit tur (od zawsze) jest w czasie wakacji zwiększony. Patrząc na kalendarz, dzisiaj mamy 1 października, więc ta przyjemność się skończyła.
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
Hmm, aj już w ogóle zapomniałem że od 1 października studenci wracają się "uczyć" A wypadało by poinformować o tym, że 1 października spadnie limit, bo nie każdy wie/pamięta kiedy się kończą wakacje studentom. A tak kilkanaście osób potraciło tury
Hardcore to hardcore nie ma zmiłuj się. NIe ma darmowych obków na start, nie ma ułatwień.
A co do postu Azy:
Jak znajdziesz informację na temat tego, że limit na hardcorze będzie podwyższony to możesz zacząć mieć pretensje, że informacji o zmniejszeniu limitu nie było.
Przykro mi, ale ustawienia serwera są takie same od daty skopiowania plików czyli od 18.09.2009. Zmiany nie były wprowadzane i cały czas konta są przemnożone przez 1.
Oznacza to, że od samego startu limit konta jest taki sam.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie wiem, moze jakiś bug czy coś. Ale wczoraj mając 140 tur, konto miało 80% czy 70%. Dziś, kiedy zalogował się na konto, miałem tur 120 plus utracone 45 czyli 165. A na 100% jestem pewien, że mając tur 120 nie było to 100%
właśnie sprawdziłem ile można mieć rund więc tak S1- 180 tur a było jakiś czas temu 205 a S2 jest 144 a było 180 z tego co pamiętam po zmianie z 18 września a na HC teraz juz nie sprawdzę bo zrobiłem treningi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum