Drowka stałą przy sterze; głośno sapała a w oczach miała tylko skradzione beczki z rumem.
- Szykować ostrza, opatrzeć rannych za kilka dni dotrzemy do tych bestii.
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Azareus - bo ty klepiesz tylko palków - a ja czasem coś innego
Szczęście sprzyja szaleńcom - zgadzam się z tym. W hordzie może z 3 bym ubił.
"Ale nikt nie spodziewał się Hiszpańskiej Inkwizycji" :p
?yczek rumu i wrócę do was
Hmm ja leje
- palkow
- najmów (i to lepiej niż ci 'tru" palkowie")
- barbow przy szcześciu
- przy randomie paru berków nizej
- Fayla i pewnie gwardzistów niżej też
- mnichow z ciosem
- niesilowych łoców
- szermów bez przekoksanego dmg na równym/niższym lvlu 9Tak, Gombek, miałes nieziemskiego farta że nie zarwales finisherem)
Więc mam wiekszy zakres do bicia, wbrew teoriom wielu. W praktyce jednak jest inaczej Co nie zmienia faktu, że chce screena z walki
150 tur - buhahah - niestety ja tyle nie wytrzymuje:)
Z resztą zmian pieścieni itp + tarcza i ma się zupełnie inna postac .
A co ja mam wam wkleić? Nie mam zgody na ochronę danych osobowych:)
Azuś przeminął u nas z wiatrem, więc na więcej wolnego czasu na narzekanie
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Hmm moze to że moja walka z najemnikiem kończy się w 80-100 turze a nie 150+?
o tyś jest koks panie. Z ciekawości zaatakowałem Diagara i walka trwała 117 i 121 rund
A co do twojego bicia niżej levelowych berków przy randomie to w zasadzie chyba o każdej klasie można tak powiedzić, bo faktycznie przy randomie czasem można wygrać z każdym mniej levelowym
Przy randomie, to raz na turnieju najemnikiem położyłem w obronie 1/3 atakujących mnie palków
Swoją droga nie pamiętam, by Aza mnie odwiedzał na turnieju
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum