Mam taką propozycję może na tym serwerze darowalibyśmy sobie tą jedną walkę grupa vs grupa potworków?
Powód jest prosty, jak ktoś wyjeżdża na tydzień i wraca w sobotę to ma poważny problem ze znalezieniem siedmiu kolesi z którymi mógłby przewalić grupówki i moim zdaniem robi sie to trochę uciążliwe.
Powiedzcie mi jakie są realne szanse na zlikwidowanie tych grupówek?
Przykro mi, ale to, że kilku osobom nie podoba się ten tryb, nie daje podstaw by go usuwać. Jestem pewien, że są osoby, które lubią walczyć do spółki z innymi osobami i nie byłyby zadowolone z usunięcia tego trybu. Tylko jeśli ktoś coś lubi to nie pisze o tym i nie narzeka ;-) Jeśli ktoś nie chce, nie musi wykonywać tych walk, strata expa jest minimalna.
Dla osób które nie lubią nowych trybów powstanie niedługo serwer retro z uproszczoną rozgrywką nawiązującą do starych wersji gry.
Jeżeli chodzi o system to wszystko jest gotowe (lub mi się tak wydaje ;-)) - pozostał "jedynie" sprzęt. Bez zmiany (zmniejszenia) go nie ma sensu startować.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Niestety jeżeli chodzi o sprzęt to jestem zależny od innych osób (uśmiech do nich). Jak będzie sprzęt to serwer wystartuje nawet bez zmienionej szaty graficznej. Po prostu sam chce trochę pograć w Wojów.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Sprzęt można zrobić szybko, jeśli będzie się ograniczał do powiedzmy 200-300 przedmiotów. Ale czy będzie dobrze zbalansowany... to już inna historia ;-)
Z tego co ja zrozumiałem, sprzęt w retro ma mieć zmienione wymagania by nie było problemów z wyliczaniem ile czego jeszcze brakuje. Dlatego właśnie Bolivar nie chce aktualnego sprzętu.
Główny problem to taki, że jest go za dużo. Zaczyna się mieszać - ja po prostu lubię prostotę i wystarczy mi wiedza, że na takim, a takim poziomie mam zmienić miecz na super miecz, a na następny na hiper miecz. Nie chce kombinować z pośrednimi rzeczami.
Może lepiej zrobić ze 4 bronie 1 ręczne, 4 dwuręczne, 4 tarcze, 3 zestawy pancerza, a resztą niech się kowal zajmie. Żadnego ombinowania co założyć, i ma się cały czas najlepszy sprzęt jakiego jest się w stanie używać i na jaki nas stać.
czy na HC bedzie wprowadzenie wchodzenie do gildii nie z miasta rivangoth hmm?? bo mi sie nacisnelo i teraz jestem bezbarwny a nie moge wrocic do szkolki ehh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum