pytanie kieruje do osoby która mnie oskarża jak mogę mieć multikonta jeżeli tylko na jednym koncie zrobiłem postać usunąłem ją i zrobiłem kolejną to o tym nic nie było wzmianki że nie można osuwać postacie
5.10. Zabrania się działań Push oraz Pull.
Push/pull to:
5.10.1. notoryczne wspieranie postacią z jednego konta postaci na drugim, w efekcie powodujące ponadnormalny rozwój danej postaci (np. trenowanie swoją postacią z zamiarem przegranej by postać kolegi zdobyła więcej doświadczenia)
5.10.2. ustawianie wyniku starcia (np. poprzez zdejmowanie ekwipunku podczas treningu lub turnieju)
5.10.3. handlowanie w sposób identyfikowany jako kupno lub sprzedaż przedmiotów po cenach znacznie odbiegających od realnych wartości rynkowych tychże przedmiotów
5.10.4. Push - sytuacja opisana w podpunktach od a do c, gdzie stroną odnoszącą korzyść jest gracz będący wyżej w rankingu.
5.10.5. Pull - sytuacja opisana w podpunktach od a do c, gdzie stroną odnoszącą korzyść jest gracz będący niżej w rankingu.
Działania push oraz pull są zabronione i karane zablokowaniem wszystkich kont związanych z tymi działaniami.
Poza tym, zostały zbanowane jeszcze dwie osoby, które mogły na tym skorzystać. Dla przykładu: zaatakowałeś gracza A aby sprawdzić jego staty, a nastepnie przekazac je graczowi B.
Sidan
Rycerz
Zloto
Wysłany: 2009-08-18, 17:33
Lol, człowieku, czy wiesz na czym polega edycja posta i że na tym forum nie piszemy jednego pod drugim?
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum