Wynik wojny sie zmienił pewnie podczas tych poprawek ?
cia ch ciach
PS
Czyli jak bede miał 2% hp ustwiać sie trzeba na obrne i od razu klikać na dojściu może wyskoczy podwójna walka to anulujecie ja i bede mógł sie poleczyć
to moze ustalic kodeks wojenny ?
albo ustawic ze dopiero 2-3 min po dojsciu szturmujacy moze atakowac. tzn zeby po tych paru minutach pokazalo sie stocz walke jak nie zrobi tego obronca
mam nadzieje ze za bardzo nie zamotalem
Vallo, no właśnie nie problem, bo może sobie kliknąć najpierw ile chce, to atakujący ma poczekać...
Ale nie wiem czy Wam się uda tak to umówić
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Poprawiłem już ilość wygranych, coś mi się tam pomieszało troszkę, ale jest już ok.
Podwójne walki są wynikiem ogromnego obciążenia procesora serwera, które powstaje przez losowanie zdobyczy z potworów i cholernie nieoptymalny sposób zapisywania tego do bazy. Niestety, w chwili obecnej nic się na to nie poradzi, bez gruntownej przebudowy całego systemu losowania i toczenia walk jak mi powiedział jeden z programistów.
wystarczyłoby około 15 sekund w których atakujący nie może dać fight ale może to zrobić obrońca
to rozwiązałoby 99% takich problemów jak powyżej
po prostu albo komuś zależy na szybkich obronach to będzie siedział i pilnowałco do sekundy
jeśli nie to też nie ma co bez sensu blokować atakersa
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Aha Kelk prosze Cie nie istotne czy poleglem czy nie ja tu zglaszam blad a nei reklamacje walki niby powinno zaliczyc ta co kliknales pierwszy ale nie wiem jak bylo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum