_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Hm... Jakość trochę szwankuje więc cięzko ocenić... Chyba że to ich normalne brzmienie... Ale troche takie... podniosłe... Jednak jak chce podniosłą muzykę to wolę odpalić poważną...
Po wysłuchaniu drugiej stwierdzam że to chyba on ma taki sposób śpiewania... Trochę do mnie to nie przemawia...
To całe Flow kompletnie mi nie podchodzi. Nie wiem, czym to podobne do tej piosenki Bump of Chicken (poza pochodzeniem twórców). Język do mnie naprawdę kompletnie nie przemawia (choć "Karma" akurat naprawdę mi się podobało).
Z dwóch powyżej zdecydowanie znacznie lepiej wypada GReeeeN. xP Jakieś takie... mniej typowe. Astro Slider niczym szczególnym się nie wyróżnia spośród tłumu jak na mój gust.
- To ty nie istniejesz?!
Kudłaty, nie możesz oceniać kultury bądź społeczeństwa na podstawie pewnych trendów. Gdyby tak było, państwo Sarmatów już dawno upadło, bo ma Dodę, Jolę Rutowicz i Feela
Jeśli chodzi o zarzucony przez ciebie Within, jak dla mnie zatracili dawny urok i klimat tak bardzo charakterystyczny dla starszych albumów, więc moja ocena jest raczej negatywna
Podaję link do zarąbistego kawałka "Gotta knock harder" znanego z Cowboy BeBop'a Żeby nie było, skomponowany przez Japonkę i śpiewany przez Japonkę po angielsku. Więc Kudłaty zapraszam
http://www.youtube.com/watch?v=nYoi0JSRpHc
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum