Coż, przyznam że wybór 1 opcji by mnie bardziej satysfakcjonował
Wolę jednak płacić temu, komu chcę płacić. A oddawanie kradziejom 22% haraczu z tego budzi we mnie niesmak. Więc drugiego obka na pewno nie dokupię póki przelewu nie będzie.
No ale wasz wybór. Powodzenia w przygotowywaniu s2
Czy mozna już odkupywać stracone tury? Chcę odkupić 5 turek ze stratą 90% czyli pewnie 4 bym odzyskał. Na początku to sporo więc zależy mi aby je odzyskać bez bawienia sie w utrate kolejnych tak aby miec pełną utrate w sumie 120. Czy jest to możliwe?
Dzień wirtualny tak naprawdę nie trwa (bo zależy to od czasu kiedy gracz wykorzysta wszystkie tury z danego dnia wirtualnego by wskoczył mu kolejny). Dzień wirtualny to 120 zebranych tur od godziny 0:00 do 23:59. Jeśli gracz ma konto płatne i od poniedziałku do piątku nie grał, to w piątek nadal będzie miał dzień wirtualny z poniedziałku. Jeśli wykorzysta w tym dniu tury z pozostałych dni, będzie miał też dzień wirtualny z wtorku, środy, czwartku i wreszcie z bieżącego dnia czyli piątku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum