To jak pozamiatane to prosimy o powrót tematu tam gdzie jego miejsce o ile to w ogóle ma sens jeszcze. Najlepiej wydzielić offtop i zostawić go tutaj a właściwy temat przenieść do nas
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Swojego czasu jak próbowałem ingerować na forum Błękitnych będąc murzynem to prawie mnie zlinczowano... Od razu krzyki i płacze... Jak upomniałem kogoś na forum czerwonych to od razu płacze o to że ingeruję w czyjeś prywatne sprawy. Prawda jest taka, ze wszystko co jest na danym forum podlega adminom forum. Jak ktoś zbluzga team na wydzielonej części a moderator danej części nie da mu warna/bana tylko dlatego że to jego znajomy/ma miękkie serce, to co? Administrator nie ma prawa ingerować? Szkoda tylko że to ja nie mogłem dać bana Drizztowi... :-P
Prawda jest taka. Gdyby to nie chodziło o Drizzta tylko o kogokolwiek innego, o kogoś, kogo nie znamy - tego tematu by nie było, a ban by leżał zakurzony.
Jeżeli zachowanie Drizzta nie jest godne na bana - to jakie jest?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum