theo mówi, że będziesz musiała z nim spać jeśli chcesz tę koszulkę i w ogóle na taką koszulkę trzeba zasłużyć, tyle co ja w niej razy rzygałem to jest po prostu konwkista88;P
Ciężkie godziny w robocie, ale tyle dobrze, że pod moją wczorajszą nieobecność zmienili trochę układ w pracy i nie stoję już pod ścianą tylko naprzeciw całkiem ślicznego dziewczątka, dlatego dzisiaj siliłem się, żeby jako tako wyglądać w tej pracy :]
Theo o 7:16 miał pociąg z Raciborza do Szczecina, czy będzie wieczorem? To zależy czy nie odwiedzi jakiegoś kumpla w Poznaniu
Podróż była zdecydowanie za długa, kilka razy myślałem że się za chwile rozpadnę... i wtem nadszedł magiczny Rawicz i dwie studentki z 0,7 Bols'a Od razu poznały czego mi trzeba, te przedziały dla paląco-pijących
W Sz-nie jestem, robię odwyk, czas do pracy ruszać z rana. Genialna impreza, doborowe towarzystwo i thx dla wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum