Błędów świata nauki jest ogrom - ale do nich się dochodzi i je poprawia, bo na tym to wszystko polega przecież Funkcja [popraw błąd] istnieje. Nie to co u "konkurencji"...
EDIT:
@ mef - na kilka z nich (bo dotyczyły tego samemu de facto) już odpowiedziałem w długim poście, który może przeoczyłeś. Tak poza tym to odpowiadałem na te pytania już wiele razy bo sam je sobie zadawałem i szukałem odpowiedzi. Męczyłem też różnymi taki różnych ludzi, poopowiadam później jeszcze
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Ostatnio zmieniony przez Tsumoso 2010-11-28, 22:52, w całości zmieniany 1 raz
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Czemu faceci zawsze sa tak powaznie, zwlaszcza w tak absurdalnych tematach jak wiara czy jej brak...
Wierzy - zle, nie wierzy - zle no i ok, ale pija wszyscy rowno
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Niektorzy realizuja je od ostatniej pozycji, by najlepsze zostawic ... na koniec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum