Dokładnie - straty nie pojawiły się teraz, tylko 9X-1XX lvli wcześniej - gdy to defowcy mogli naprawdę dużo wyżej bić, gdy to jeszcze tak naprawdę pewniakiem dla klas ofensywnych był tylko Myśliwy...
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie jest tajemnicą, że w pewnym momencie niedawno solowałem grupkę z numerkiem o 20 wyższym niż dwóch łowców biło wspólnie... o.O
Często mi aza pisze że on leje grupki bestii wyżej niż my lejemy je we dwóch a to z tego powodu że jak weźmiemy za wysoki level grupy to ja ginę jeszcze przed zabiciem kogokolwiek. Dla mnie to jest śmieszne ale załamałem się po tym jak mi dziś czy wczoraj aza napisał jaką on grupę bije solo i ile ma za nią expa i przyrównałem sobie to do tego co ja biję to wniosek jest jeden: jestem sto lat za murzynami...
Już nigdy nie wezmę klasy bez deffa. Postacie nastawione na atak nie mają szans z postaciami deffowymi
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
może jednak to nie jest jakiś dobry pomysł... lepiej zostawić już tą erę w spokoju i niech administratorzy pracują nad kolejną oby była lepsza od tej co jest teraz
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
A nie uważasz, że to da obraz jakie potworki gracze są w stanie bić (co pomoże jeśli ktoś chciałby w balansowanie się pobawić) i pozwoli graczom ujrzeć tą część gry do której nikt nigdy nie dotrze (wszak szkoda, by się praca twórców marnowała).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum