Jestem wam wdzięczny za tą wojnę, wpadłem na ciekawy build:P Zobaczymy jak się sprawdzi, Bo jest klimatyczny a nie mechaniczny:]
To jest jedno z najbardziej bezsensownych zdań, jakie przeczytałem w tym temacie .
A Turkus wszędzie jest i spora część przeważnie zbiera się tam, gdzie dzieje się coś nowego, a w starych organizacjach lubi robić za szare (albo i nie do końca szare) eminencje .
Czemu bezsensowne. Wciąż na serwerze są worki tre... znaczy postacie klimatyczne
Vitriol napisał/a:
A Turkus wszędzie jest i spora część przeważnie zbiera się tam, gdzie dzieje się coś nowego, a w starych organizacjach lubi robić za szare (albo i nie do końca szare) eminencje .
To jest przymus. Gabinet Cieni musi istnieć - gdyby nie my to któż inny kierował by wtedy z ukrycia Bordo i Błękitnymi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum