ja tez nie mialem zadbych problemow... aktualnie siedzie pod "epiphany" (Przeglądarka internetowa GNOME 2.14.3)
i nadal zadnyc hproblemow... chociaż trochę czcionki sa grubsze
Ok terminy dotrzymane, chwala za to, ale proponuje jednak wycofac sie z dzisiejszego bo to wyglada na falstart nie wiem jak to sie stalo jak pre era dzialala calkiem niezle
Parn, kwestia zabezpieczeń i mojej winy... kasowanie logów trwało i trwało (niestety logi nie zostały usunięte do końca). W końcu musiałem założyć nowy katalog na logi i nadać mu prawa. Niestety trwało to chwilę.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Jak ja lubię mieć rację, zwłaszcza jeśli wiąże się to ze świetną zabawą. Brawo panowie i panie, (nie jestem pewien ile przedstawicielek płci niebrzydkiej brało udział w tworzeniu) twórcy Wojowników, oby ten udany i terminowy początek wróżył całe i ciągłe pasmo sukcesów i obyśmy powiedzmy przed EURO 2012 doczekali się edycji Wojowników na PS3 i XBOX 360
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum