"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
A ja napiszę pozytywnego posta. Mianowicie: składam szczere gratulacje [ tym bardziej serdeczne, że udało mi się coś zdobyć ] świetnie zrobionego i wymyślonego iwentu!
_________________ Ja lubię po prostu pomagać... najczęściej szczęściu !!!
No jak po poprzednim evencie bylem bardzo krytyczny w ocenianiu teamu to ten event byl bardzo fajnie pomyslany i zorganizowany. BRAWA
Jedyny minus to, ze tak szybko sie skonczyl, ale to nie byl wielki problem
PS. pracuje jako bazodanowiec wiec jesli chodzi o optymalizacje zapytan w razie czego moglbym sprobowac dac kilka rad. (zakladajac ze sa potrzebne, w co watpie)
Może by tak rozpieczętować chałupę, albo chociaż podać hasła - bo wisi sobie teraz u mnie 8 nieprzeczytanych postów, do których nijak nie ma się jak dobrać
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum