bez obrazy ale gadacie głupoty... tak naprawde gdyby takie cos zrobili stracili by poparcie wsrod ludzi nie trzeba buntow i oni to wiedza...
Ja to powiedziałem w ironicznym zabarwieniu, więc nie sądź, że taki głupi jestem
Aczkolwiek może nie tego, że stracimy wolny internet, który już na zawsze będzie w pakietach ala cyfra+, ale obawiałem się tego, że zaczną powoli sztuczne antypirackie przepisy i kontrole zakrawające na prywatność i wygodę robić - bo tego można się spodziewać po ostatnich procesach.
Tia... do wrzesnia, gdy wejdzie nowa kadencja. Korporacyjna hołota tak po prostu nie odpuści i będzie prowadzić lobbing korzystnych dla nich zapisów...
Tak czy siak i tak będzie więcej czasu, bo z dnia na dzień nie zburzą naszej harmonii... Myślę, że wystarczy czasu od uchwalenia na wyrobienie paszportu i wyjazd z kraju... A na razie to "żyjmy chwilą!"
Zresztą ciekawe czy zdążą przed 2012 rokiem, gdy będzie koniec świata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum