Chinami łatwo, prawda - ale to akurat była super gra pod paroma innymi względami:
- odkrywałem Syberie, Kamczamtkę i kolonizowałem kolonizowałem mroźną północ (tereny obecnej Rosji) i brnąłem w kierunku Europy
- zająłem sobie cały Jedwabny Szlak i tworzyłem tony konnicy w sercu Chin i słałem na front który był już w sumie w Europie...
- cudownie wyglądała pozmieniana Europa, coż tam się nie wydarzyło, komputer dziwnie rozegrał sprawy Europy
Chętnie pograłbym znowu w to samo, szkoda, że nie mam już save'u
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Kolejnosc losowa:
Diablo 2
Disciples 2 i 1 (w tej kolejnosci w 3 nie gralem) <3
Spell Force 1 i 2 (w tej kolejnosci )
Hearts of Iron (chociaz strasznie mnie wkurza ze jest slabo napisane i pod koniec strasznie muli to i tak gra jest swietna)
Warcraft 3
Starcraft
HoMM 3, 2 i 5 (w tej kolejnosci)
Fable
Age of Empires:Rise of Rome (do tej pory sie w to zagrywam, a po LANie jest bajka poprostu, kolejne czesci juz do mnie nie przemawialy)
Rollercoaster Tycoon (;P wszystkie czesci ) swietna gra na odstresowanie
zapewne jeszcze o czyms zapomnialem ale to sa chyba najlepsze gry w jakie gralem i do jakich z checia wracam, sa jeszcze gry swietne, ktorych jednak kolejny raz przechodzic mi sie nie chce jak
Drakensang
Neverwinter Nights
KOTOR 1 i 2
Bez kolejności:
Gothic 1 i 2
Earth 2140
Prince of Persia: Warrior Within (ten niepowtarzalny klimat i muzyka )
Warcraft 3
HoMM 3
Age of Empires 2
Civ2
GTA: Vice City
Neverwinter Nights 1
Max Payne
Ankiety nie będzie, bo jak człowiek napisze JEDEN TYTU? to podajecie po 10 tytułów a ankiety na 50 opcji robić się nikomu nie chce - poza tym nie ma to sensu. A odsiewu, że wśród 10 podanych przez każdego kilka się powtarza mi się nie chce robić
Poza tym jak Czytam do ilu gier "często wracacie" to dochodzę do wniosku, że jestem bardzo zajętym człowiekiem bo aż tyle czasu to nawet ja nie mam O.o
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ostatnio zmieniony przez Kudlaty 2011-01-16, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
Pomimo iż jestem młody i w kilkaset wspaniałych gier nie miałem okazji pograć. To są gry, które szczególnie utkwiły w mojej pamięci i lubię sobie od czasu do czasu ponownie w nie popykać
Sensible World of Soccer (Miała ta gra to czego brakuje Fifie, ogromną liczbę klubów i państw)
Cannon Fodder (To wszystko przez tą muzykę)
Warcraft III (Ale w polskiej wersji językowej)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum