Ej tylko się nie śmiać ze mnie no no panowie tylko się nie śmiać panowie nie śmiać się Atresia podasz jak będziesz wiedział najpóźniej do tygodnia przed odlotem
wiecie co nie pijcie bo się w głowach przewraca... i nie życzę nikomu ataku na fafelki kokosowe o 2.30 w nocy...
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Spoko spoko spoko ja pamiętam póki co zastanawiamy się nad terminem i na dniach będziemy dzwonić do Leśnika. Do 1 marca powinno się pojawić już ogłoszenie z konkretną datą i zarezerwowanym terminem u Leśnika
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
O masakra ja sądziłem że dałem już dane... wstępnie to wygląda tak:
termin 29-31 lipca
miejsce ranczo Leśnika
koszty póki co nie wiem jeszcze jak tylko dowiem się co i jak zaraz napiszę!
przepraszam że tak późno ale nie wiem czemu myślałem że wszystko co mogłem to napisałem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum