w gruncie rzeczy to podsumowaniem dzisiejszej sesji moga byc wypite 3 browary i 10 min gry z czego gra zakonczyla sie zanim tak naprawde sie zaczela po tym jak arikar popedzil jak samobojca na grupke czegos tam i go zabili
Ponadto punkt dwudziesta nie miał przygotowanej gry ani postaci chociaż wspominałem że postacie mają zbytnio nie odbiegać lvlem. A dalsze machlojki z grą przeciągnęły się aż do godziny 21.45 . Dzisiaj nic nie wyszło, więc upominam wszystkich by na przyszłość zjawiali się przynajmniej 10 minut wcześniej przed ustaloną godziną.
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
Ehh marudzisz Puniek uparłeś się na tego krasia OLatha a ja taką postacią nie potrafię grać.Nie moja wina że mam postacie wykoksowane Ten mag i tak był najsłabszy tylko 14lvl Palek jest jeszcze większy koks 17 . Na następną sesje zrobię sobie woja na lvl do 10 cobyś mi nie płakał ehh.
EDIT: Poza tym podobno gra nie była paczowana.A co się okazało żeście spaczowali i dobre pół godziny trwało dołączenie więc nie płacz mi tu.
EDIT: Poza tym podobno gra nie była paczowana.A co się okazało żeście spaczowali i dobre pół godziny trwało dołączenie więc nie płacz mi tu.
my nie spatchowalismy poprostu mamy wersje dostepna w sprzedarzy w polsce to jz nie nasza wina
kolejny termin prawdopodobnie za tydzien ale jeszcze nic pewnogo
arikar co do woja 10lvl to nie przesadzaj. Pamietaj ze my mamy postacie 5-6lvl wiec jak ty przyjdziesz z postacia 10 lvl to bedziesz sam mogl wszystko wybijac a to mija sie z celem...
no to kolejna sprawa jaki sens ma wykonywanie zadan przeznaczonych dla postaci 5-6lvl postaciami 10lvl...? My poprostu probujemy przejsc ta gre od poczatku do konca bez jakiegos specjalnego koksowania postaci tylko zgodnie z fabula stworzona przez autorow
Nom, jeśli się komu nudzi to może w Wojów pograć, albo w okręty z kolegą z ławki, albo w kółko i krzyżyk, wiele jest sposobów zabicia nudy. Ja preferuję pracę fizyczną, tak jak dziś w garażu, przez co zapomniałem o sesji , za co jeszcze raz sorki i przepraszam.
mysle ze mozesz ale przygotu sobie postac na 5-6 lvlu bo bez tego ani rusz
do tego zainstaluj hamachi i wszystko co potrzebe zeby nie tracic czasu potem
No i teraz to ja mam problem ale sądzę że mi pomożecie
Musze nabić te 5 lvl Ale gdzie na singlu
A i jak ZAPISAć postać by miała ten owy 5 poziom
Cały czas się nad tym głowie i nie wiem jak ;/
tak musisz nabic 5lvl na singlu a potem eksportowac postac. Nie pamietam dokladnie ale chyba w karcie postaci podczas grania masz taka opcje. Potem jak chcesz "wczytac" swoja postac to przy rozpoczynanu gry klikasz utworz postac, potem importuj i z listy wybierasz swoja postac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum