Raziel, czy ja powiedziałem słowo że sobie nie radze albo że ułożyłem koksplan na cała ere? Jeśli tak to zacytuj mnie prosze w którym miejscu.
A jeśli jednak tak nie napisałem, to proszę Cie nie wysuwaj idiotycznych wniosków i nie ośmieszaj sie, bo wychodzisz na osobę co najmniej "lizusowatą" która każdemu pomysłowi przyklaszcze. "Ja nie straciłem a Ci co są niezadowoleni napewno są debilami co sobie radzić nie potrafia". Irytują mnie tacy ludzie.
Udowodnij mi że argumenty które podałem nie są prawdą. Że zmienianie zasad z dnia na dzień jest nie fer i że gra w której z założenia miało liczyć się mądre prowadzenie postaci zostaje zrównana do postaci... "Słabsi sobie nie radzą to ich pod koksujemy, kij w oko tym którzy wcześniej myśleli nad rozwojem."
_________________ Język mym mieczem, gęba mą tarczą.
hehe a ja wlasnie wyklikalem ponad 100 turek wchodze na forum i widze ten temat
nawet niezaóważylem tych swiatecznych mobków bo bilem na zakladce pomiędzy nimi więc gdyby nie ta 12 stronicowa rozprawa nawet bym niezaówazyl
Vallo
Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 11:15
Dobra ja się wypowiem na raty ,bo nie sposób tego na raz przeczytać
Typowi Polacy - odetną Ci jajco to modlisz się ,żeby sąsiadowi odcieli dwa..
Ja jestem w tej komfortowej sytuacji ,że utrzymałem się w topce (ale nie głównej) ,ale ,mam nadzięję ,żę większość tych kolesi co podskoczyła będzie do wzięcia i miło się ich będzie klepało. Choć zdobycie przez nich kasy i tak da im fory. człowiek zbiera 2 lvl na skórke a tu wpada 30k złota - lekkie przegięcie - ale ok.
Choć zapowiadam co do niektórych już jesteście w błędzie i żeby co niektórzy się nie nadziali..
Po któreś poproszę o założenie Topicu "Podziękowania dla Teamu" ,bo mimo tego wybryku (dla niektórych) Gra jest dużo lepsza i bardzo dużo zrobili ,żeby to ruszyło- już chyba nie pamiętacie końcówki poprzedniej ery...
Nie mieszajcie szkółek o jakieś plany- to ,że ktoś częściej wchodzi na forum nie znaczy ,że czituje.
Dla mnie szkółka to tylko przymus do 75lvlu- jakby były treningi w gildiach po 1 turke -KTO BY W SZKÓ?CE SIEDZA? ??????????
KOniak - mężczyznę poznaje się po tym jak kończy a nie zaczyna ,więc na koniec ery na pewno będą pamiętać tego kto był w top wtedy a nie na początku
Pomieszała turniej - I co z tego - potraktujcie to jak 1 wtope więcej..
Na razie na tyle
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Mario Van Cool
Człowiek
Paladyn
Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 11:22
vallo, nie generalizuj
Cytat:
Typowi Polacy - odetną Ci jajco to modlisz się ,żeby sąsiadowi odcieli dwa..
- ta wypowiedź jak dla mnie zasługuje na ostrzeżenie.
Cytat:
Nie mieszajcie szkółek o jakieś plany- to ,że ktoś częściej wchodzi na forum nie znaczy ,że czituje.
Dla mnie szkółka to tylko przymus do 75lvlu- jakby były treningi w gildiach po 1 turke -KTO BY W SZKÓ?CE SIEDZA? ??????????
- kolejne ujednolicenie.
Cytat:
Pomieszała turniej - I co z tego - potraktujcie to jak 1 wtope więcej..
ja mógłbym napisać - Krzyczą i co z tego mają prawo się wypowiadać i poddawać to działanie krytyce.
Oran
Człowiek
Paladyn
Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 11:34
No jak dla mnie wszystko wyjaśniła odpowiedź Phila.
Oczywiście gram dalej, zapewne pobawię się w odzysk pisanek.
Widać team wie co jest źle i następny event będzie lepszy i na niego czekam z niecierpliwością.
Widać balans pozostanie zgodnie z tym co mówią więc jest spoko.
Jeśli uważacie że ostatni mój post był za ostry to przepraszam. Jak dla mnie przy początku eventu wystarczyło krótkie i proste wyjaśnienie.
Vallo
Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 11:45
Mario Van Cool - mówisz i masz
"vallo, nie generalizuj "
--widocznie byłem generałem w poprzednim wcieleniu
" ta wypowiedź jak dla mnie zasługuje na ostrzeżenie. "
Alę ,że co? no tak JAJA - bardzo wulgarne sprecyzowanie szczególnie w święta.
-na szczęście nie Tobie o tym decydować
Jak piszesz " mają prawo się wypowiadać" - Ja też
Chopaki i dziewuszki wyluzujcie:)
Krytyka krytyką..
Chodzi tylko o to ,aby gonić króliczka a nie go złapać
Ps post niżej- Nikt Ci się śmiać nie kazał..
Zresztą chodziło mi o sam sens - jak to ktoś prędzej napisał.. o Krowach
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Ostatnio zmieniony przez vallo 2009-04-12, 12:20, w całości zmieniany 4 razy
woleli od razu przejść do obraźliwej krytyki, nie wziąwszy pod uwagę, że po raz pierwszy urządzaliśmy tego typu wydarzenie mając także na głowie inne zmartwienia,
Ja gdy dostałem bana za de facto głupotę usłyszałem że najpierw powinienem robić to i to zanim coś zrobię tez były same ostre słowa krytyki i tez nikt nie brał pod uwagę że to pierwszy raz.
[/code]
Ale burza sie tworzy... Ja wylece z top 50 prez event no i co z tego?? I tak mi sie podoba ten pomysl z kurczakami:) a gdy znajde kule zyczen to wyjde na ulice i bede czcil adminow;p event sie skonczy i gra wroci do normy...wystarczy poczekac...
Jeśli robicie gre w której chodzi o inteligentne sterowanie i kreowanie postaci
Teoretycznie to w każdej grze chodzi o dobrą zabawę a tacy ludzie jak ty o tym zapominają i potem wynikają takie niemiłe sytuacje. Rozumiem fajnie jest być w topie ale jeżeli grasz tylko dla tego wrażenia to musisz zadać sobie zasadnicze pytanie: co tu właściwie robisz? Dalej mógłbym powiedzieć standardową strofę o złotych gaciach ale oszczędzę sobie. Gra dla człowieka a nie człowiek dla gry.
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
Awru, co do Twojego stwierdzenia to się nawet nie będę wypowiadał bo nie ma sensu. Wcześniej Cie zacytowałem i to powinno wystarczyć.
Mario, fakt muszę się z Tobą zgodzić, a to dlatego że do wczoraj byłem przekonany że turniej został anulowany. Po wcześniejszym cyrku z już rozdanymi talonami w moim przeświadczeniu turniej był tylko dla expa by inni nie byli stratni, a wyniki i talony będą zresetowane. Co do wprowadzenia eventu w momencie turnieju (a wiemy jak dużo event ten zmienił) faktycznie nie było to zbyt fortunnym rozwiązaniem.
Ten cały event to jedna wielka mistyfikacja ale nie zapominajmy, że chyba pierwszy raz od początku gry team zrobił nam jakiś 'event' Mam nadzieję, że przy kolejnym już takie wtopy nie będzie.
Nie żeby coś - ale klasa siłowa z dosyć dobrą celnością i hp moim zdaniem na 10lvlu spokojnie ubije zajączka z 20 - więc nie mówcie że na tym evencie wyjdzie się na plus tylko z kasą (bagatela przy dobrych wiatrach tylko 30k [?]) ale i z expem - mi już top odskoczył na ~23% punktów doświadczenia (1k exp.) mimo, że wczoraj traciłem ok. 0,15k...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum