No mi raz tak fajnie poprowadziło walkę że zamiast pisanej ok 28% szansy trafienia , mobek trafił ponad 60% ataków, walka zakończyła się remisem a mi zabrakł 1 exp do awansu. Przyjąłem to po prostu na pecha.
Philu, podpowiem: pojawił się pewien paladyn który zawse miał problemy z expem
W skrócie mam nadzieje że nie zależy to od jakiejś statystyki i nie będzie obcinało więcej expa niż te 10%.
ja tu to wcisne, ale mam takie pytanko, czy to zamierzony byl efekt, ze dzisiaj w walce turniejowej ( obronnej ) zatluklem kolesia z levelem wyzej. i expa rozdalo w sposob, ze on dostal 2expa, ja dostalem 2,5expa... na moje troche malo jak na wygrana obronna... tym bardziej ze w przypadku mojej porazki zgarnalby 10... tak sie tylko upewniam - zeby nie bylo ze jestem sidan emo i sie uzalam
Na niskich poziomach jest kilka takich potworków, które czasem dają mniej exp niż powinny. Nie doszliśmy jeszcze dlaczego, ale to raczej błąd w samym potworku a nie w systemie potworów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum