Hehe, to nędzna próba wyłudzenia więcej
Nic z tego^^
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
A czego się spodziewałeś rejestrując na tamtym forum?
Zresztą jakie ZUO, mili, kochający wszystkich chłopcy, jak można ich nie lubić?
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Wcale nie są niebezpieczne, no chyba, że mówisz o uzależnieniu^^
Tam obowiązuje reguła: Make love not peace
Weterynaria kojarzy mi się z prowadzącą, która przyniosła nam na zajęcia przyrząd do kastrowania byków - wyglądał jak średniowieczne narzędzie tortur...
Lathea a Ty myślisz że kto i kiedy wymyślił kastrator? Ludzie w średniowieczu! Wtedy to było narzędzie tortur a dzisiaj narzędzie do wykonywania operacji xD Dziwne jak to na przestrzeni wieków zmieniło się zastosowanie niektórych przedmiotów
Wiesz, wydaje mi się, że kastrowania bydła też nie wymyślono przedwczoraj
Ale zdziwiło mnie wtedy nie to, że wygląda praktycznie tak samo jak narzędzie, które widziałam w muzeum tortur, tylko fakt, że to w muzeum było w o wiele lepszym stanie - bez rdzy, itp. Zrobiło mi się szkoda zwierzaków...
A kto będzie wydawał kasę na nowy sprzęt skoro ten który ma się w rodzinie z dziada pradziada jeszcze działa? A że to niehumanitarne? No cóż życie... Ludzie mają gdzieś czy zwierzak cierpi czy nie, czy dostanie jakiegoś syfu czy Bóg jeden wie czego od tego ustrojstwa...
Ale wydaje mi się, że odbiegamy od tematu veassowych zabaw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum