Na tym chyba polega wojna ,żeby ktoś ją wygrał. I po to została wprowadzona w tej grze. Równowagę jest na turniejach -można klepać kogo się chce:)
Może wprowadzą pojedynki - bedzie jeszcze ciekawiej
A czemu nie robić postaci ,która jest skuteczna.
W rządzie klony to czemu nie tu:P
"Atakują Klony będzie nas Miliony" ...
MU 4Ever
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
To chyba nie tyle chodzi o robienie postaci, która jest skuteczna, tylko o śmieszny zarzut, że w GWNie jest jakiś odgórny plan rozwoju postaci, którego należy się trzymać. A BG jest lepsze, bo u nich czegoś takiego nie ma i nikt nikogo do niczego nie zmusza
Tylko, że same informacje o tym, jakie są u nas zasady prowadzenia postaci, są wzięte z sufitu, a używane jako poważne argumenty
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Prawdę mówiąc nielubimy tylko kilku osób które były/są w BG
Ja osobiście tylko kilka osób z GWN'u w jakimś stopniu darze sympatią większą lub mniejszą.
Cytat:
ale w klimacie fantasy jesteście dla nas grupą fanatyków kierowanych pragnieniem władzy. Tylko kilku z was , ELITA, czerpie korzyści reszta nieświadomie podąża za nimi.Oni chcieli by każdemu nakazać co kto ma robić. Jesteście najgorszym wrogiem, chowającym się za hasłami dobra i sprawiedliwości. Zakłamanym i podstępnym WROGIEM wolności.
Co do fanatyzmu to się zgodzę, z resztą Wojowniku w żółtych szatach się mylisz.
Nie byłeś nigdy w BG to nie wysnuwaj niedorzecznych teorii.
Jak wypowiedzieliście wojnę z racji Waszej przewagi, szukaliśmy sposobu obronny.
Zatem ściągnięcie posiłków od sojuszników było jedynym i słusznym sposobem na tą sytuacje, jaka zaistniała.
Pozdrawiam.
Taaa. My to prawdziwi fanatycy jesteśmy. Nie to co armia klonów starających sie wyrobić 200% normy:].
Jestem wam wdzięczny za tą wojnę, wpadłem na ciekawy build:P Zobaczymy jak się sprawdzi, Bo jest klimatyczny a nie mechaniczny:]
Do zobaczenia na turnieju, I pozdrawiam wszystkich którzy padli w tej wojnie.
Bo wszyscy mogliśmy leżeć i patrzeć na Błękitne niebo:]
Z wyjątkiem tych, którzy padli twarzą w dół i oglądali bordową od krwi ziemię
Zresztą sa na wet powiedzenia, kto będzie żył, a kto się z ran nie wyliże, przy padnięciu na wznak i odwrotnie =)
A klony są wszędzie: zobaczcie w palkach ile jest melfów, niziołków też niemało. A lacertów najwięcej, bo to jedno z najlepszych połączeń na tą erę i nic dziwnego, że wpadła na to więcej niż jedna osoba
Swoją drogą ja na początku myślałem, że postacie Walga, Deshonga i chyba też Causa (nie pamiętam, kiedy stworzył postać), to naśladowcy Tsumosa
Połączenie na tyle nietypowe, że coś się musiało kryć za tym, że większość aktywnych niziołów to palki. I rzeczywiście, kryło się: przypadek
Irmis ja tez w pre erze mialem palka niziolka, ale potem doszedlem ze rownie ciekawe i dobre moze byc polaczenie z mrocznym elfem i tylko dlatego nie bylo kolejnego takiego
Tsu się bodaj rozmyślił 0,5h przed rozpoczęciem ery
Ja się nawet zastanawiałem nad lacertem paladynem, ale nie lubię grać klasami, które się za często pojawiają.
Swoją drogą nikogo nie zastanawiała niezwykła popularność krasnoludzkich barbarzyńców? Może rzeczywiście gdzieś w Lotharis jest maszyna klonująca?
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Może krasnale kojarzą sie z dzikością? kto tam wie
ja tam zawsze miałem półlolfa palka do bicia innych paladynów Sęk w tym ze pełną siłę uzyskuje dopiero na 135 ozioie. Aby nie było, palkami półlolfami gram od IV ery Przedtem to sę ryckiem bawiłem Ale Tsu i inne lacercie paladyny to, przynajmniej w moim odczuciu, klony. Nie mówię tak bo sobie to ubzdurałem, ale jak Benzydon zaatakował mnie an turnieju, to myślalem ze to Farakalian był
Bo to podobna droga prowadzenia postaci. Układanie się pod inne palki. Taka taktyka Benzydona była od ery w której wprowadzono rasę lacert. W każdej erze był lacertem paladynem. Conajwyżej reszta to mogą być jego klony bo to on wyczarował palkożerstwo i zawsze walczył tylko i wyłącznie z paladynami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum