Spider4, widać, że mało wiesz - Wojtek prowadził DG... do czasu jak mu się opłacało. Później jak już się nie pojawiał to chyba jedynie samobójca wysyłał przelew... bo dostał by doładowanie po miesiącu.
Poza tym są pewne zasady - ja nie chcę mieć odwiedzin w domu smutnych pań z US.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Ja mimo wszystko wole płacić jakiemuś thief gsm niż państwu, bo wiem przynajmniej za co, może mało patriotyczne ale trudne xP. Dziękuje też tymczasem czarnuchom za możliwość wpłaty smsami bo i tak u mnie niemal na jedno wychodzi...A panie z US są jak agent Smith...strzeżcie się xP
Czyli, że z pieniędzy z sms-ów nie rozliczacie się z US? To przecież jest przestępstwo podatkowe!
Jeśli mowa o "haraczu" jest tego zaledwie z 10% przy ryczałcie, albo 20% przy rozliczeniu się na koniec roku.No dobra, załóżmy, że będziecie z tego mieli kokosy to będziecie musieli oddać 40% "haraczu". A ile dostajecie z sms za powiedzmy 10 zł? 1zł? 2zl? Czyli oddajecie powiedzmy 80%. Ktoś umie liczyć niech policzy czy nie opłaca się być uczciwym.
Niemniej dziękuję za szczerą odpowiedź jeśli chodzi o płatności przelewem, czyli za ich brak, a skoro spodziewać się mogę, że sytuacja z traconymi turkami będzie się powtarzać przy każdej awarii, to lepiej będzie powiedzieć sobie NARA.
Do czasu jak nie wyjdą na jaw ;-). A później zabierają sporo... naprawdę sporo. Jak dla mnie nie ma sensu ryzykować. Jak to kiedyś powiedział mi mądry człowiek: "lepiej małą łyżką, a cały czas".
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum