To jak da się was przekupić?
Czy nie macie ochoty na wojnę? jak nie to się kasuje:)
W poprzedniej wojnie pisałeś
vallo napisał/a:
Jest Dyktator i ta wojna skończy się najszybciej jak to możliwe
Więc czemu by nie skończyć teraz wojny jak najszybciej? Wszystko przebiega według reguł znanym wszystkim przed początkiem wojny Jak nie chcecie przegrać to po prostu atakujcie
Ja się nie kasuje bo zakończycie wojnę i mam focha - to było wiadome już pare tygodni temu jak sie na retro skasowałem.
Szkoda wojny ,bo myślałem ,ze to działa 3 dni od nie ruszenia szturmem
A poza tym chyba macie przewagę na wojnie więc dziwi mnie ,że nie zrobiliście żadnego szturmu, ale mniejsza o to. Każdego bawi w tej grze co innego. niestety mnie już nic
P.s - już nie jestem miszczem od 4 dni
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Jaka w tym jest przyjemność jak 5 najlepszych se powalczy i jak padnie to koniec wojny, że tak powiem rozumiem że mistrzowie mają jakieś swoje tajne plany, ale w tej chwili dąży to do tego - jesteś w topce = jesteś fajny i możesz sobie powalczyć.
Jak padnie topka to koniec bo tak.
To jaki sens grać jak się w topce nie jest?
Moja propozycja: nieaktywność można kliknąć po ubiciu połowy przeciwników, lub wbiciu połowy punktów, albo coś takiego...
Teoretycznie jak padnie po 3 najlepszych z jakiejś strony to druga powinna wygrac:)
A że nie ma już ludzi ,czasu to nie da się zrobić szturmu co do sekundy, więc naszych wybije Fille a na waszych - w sumie waszych byśmy tak szybko nie ubili:)
Ja mam do Topki 13 lvl i nie narzekam. Ale to też nie ich wina ,że my jesteśmy tak nisko:P
Dlatego 3ba zacząć grac w ogejma :PPPP
Dzięki za (chyba już 3-4 lata) gry, klimacenia ,zlotów niestety opadłem z sił przez niektóre niedociągnięcia. Co nie zmienia faktu ,że gra miała dobre i lepsze momenty:)
Dzięki szczególnie PMC gdzie się wychowałem, ale także Gildią Sojuszniczym i przede wszystkim wrogim bez was nie byłoby wojenek ,które tą grę trzymają
Pomyślnych aktualizacji i do zobaczenia w realu co z niektórymi. PZDR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum