Ech. I co? Foch z przytupem? Daj spokój, po prostu kiedy zobaczyłem temat "Wojownicza Prehistoria", to myślałem, że zobaczę faktycznie kości dinozaurów, a nie zamki Krzyżaków.
Po co od razu się obruszać i przechodzić do epitetów (_bezsensowne_ 3 grosze... )? Nie można po prostu kontynuować tematu?
4 lata to jednocześnie mało i dużo. Pamiętam siebie sprzed 4 lat, pamiętam jak na każdej przerwie w gimnazjum biegałem do komputera w bibliotece szkolnej razem z Marvolem, żeby sprawdzić, czy ktoś odpisał na forum albo złożył nowe podanie do gildii. Pamiętam, jak się wkurzaliśmy obydwoje, kiedy po raz kolejny ludzie z Veass robili sobie z nas jaja. Pamiętam dokładnie te wszystkie rzeczy, które mnie wtedy cieszyły i przez które byłem niezmiernie poirytowany - i te wszystkie rzeczy dzisiaj mnie śmieszą, bo większość z nich ja-starszy-o-te-4-lata kompletnie by zignorował.
Wiem, że to temat do wspominek i tak też go traktuję. Ale jednocześnie wiem też, że na wszystko należy patrzeć z przymrużeniem oka i że każdy temat może mieć parę aspektów. Nie odpowiadam za to, że wszystko traktujesz tak poważnie.
Jednocześnie jeśli uraziłem Cię bezstresowym podejściem do tematu, to przepraszam. Nie miałem takiego zamiaru.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum