Brednia kompletna, Kudłaty. Jestem strażnikiem i mam straszliwie przerąbane z gwardzistami (nie będę się rozpisywał dlaczego, ale w skrócie różnica w życiopancku spowodowana ekwipunkiem).
Może to się zmienia zależnie od poziomu postaci oraz tego jak nieszablonowa postać jest (wolałem jak był jeden build dla każdej klasy a nie jakieś bersy unikowe i inne małe-białe duperele). poza tym skąd Tobie nieszczęście Ty moje biorą się jakieś różnice w pancerzu skoro pancerze mają identyczna ilość ochrony (w %) jak i pkt. pancerza?
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Biorą się dlatego, że jeśli strażnik nie chce dostawać wpierniczu od wszystkiego, co się rusza, to musi kupować zbroję unikową, natomiast gwardek może cisnąc w panckowej - bo tak wychodzi dla niego lepiej. A w takiej sytuacji ja jako strażak nie mam z nim szans, bo przy 20 upadkach różnice w trafieniu są minimalne, a przewaga 1-2k życiopancka robi swoje.
Biorą się dlatego, że jeśli strażnik nie chce dostawać wpierniczu od wszystkiego, co się rusza, to musi kupować zbroję unikową, natomiast gwardek może cisnąc w panckowej - bo tak wychodzi dla niego lepiej. A w takiej sytuacji ja jako strażak nie mam z nim szans, bo przy 20 upadkach różnice w trafieniu są minimalne, a przewaga 1-2k życiopancka robi swoje.
Mój drogi to nie do końca w tym jest rzecz chyba. Jakbym teraz robił gwardka to byłby unikowy z z maksowanym cw, ale profit - osłabiający atak przeciwnika. Przegrywasz z gwardzistą bo macie mniej więcej identyczny cw, natomiast upadki zżerają ci bonus z unikowego profitu klasowego a jemu przeciwnie zwiększają defowy no i atak ma nienaruszony. Tak samo jak kamienna skóra łowcy chroni go lepiej po upadku. Z nimi teoretycznie przegrywasz za to powinieneś pokąsać barba i rycka a gwardek Boniek i łowca Lorakus niezbyt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum