Jestem słabo zorientowany w temacie, więc mam pytanie:
http://meteor.turystyka.p...iem,poreba.html
czy to jest ten "leśniczy", u którego odbywa się zlot? Jeśli nie, to podajdzie mi adres, gdzie ten "leśniczy" się znajduje.
Proponowany termin, to 24-26 lipca.
Miejsce: U Leśniczego
Ceny: około(jeśli Leśniczy nie zmienił cen): 100 za domek. 40 za namiot. W to wliczone bajerki zlotowe.
Pasuje? Krzyczeć po wojownikach, słać im na gygy, smsy. Niech się wypowiadają. Za parę godzin rzucę wszechwładnym okiem. Jak nie będzie odzewu, to znaczy, że nikomu nie zależy. Jak ktoś nie może w tym terminie, to podaje taki, w którym może się pojawić. To zaczniemy się dowiadywać...
ja się zastanawiam czy jechać... nie wiem czy nie powinno być tak żeby na zloty jeździły osoby pełnoletnie bo dla co poniektórych młodych zlot to może być wielkie zaskoczenie i jeszcze później powie że zdemoralizowaliśmy go... tu bym się zastanowił chociaż z drugiej strony a olać to i tak pewnie większość się domyśla co się na takim zlocie robi
wpiszcie mnie 75%/25% jakby co to ja chce miejsce w domku nad jeziorkiem tym z zimną wodą i łóżko to w samym koncie po przeciwnej stronie drzwi
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
ale czy ona się musi wypaczyć akurat na zlocie? gdzie piwo schodzi hektolitrami a wódka się leje po kątach jak z bimbrownika bimber no dobra czasem też jest że trzeba troszkę pobiegać (jak do toalety nas goni albo poszukać kogoś w lesie jak się zgubi) czasem coś się zje a czasem i nawet się pośpi a do tego wszystko w miłej rodzinnej atmosferze
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
ale czy ona się musi wypaczyć akurat na zlocie? gdzie piwo schodzi hektolitrami a wódka się leje po kątach jak z bimbrownika bimber no dobra czasem też jest że trzeba troszkę pobiegać (jak do toalety nas goni albo poszukać kogoś w lesie jak się zgubi) czasem coś się zje a czasem i nawet się pośpi a do tego wszystko w miłej rodzinnej atmosferze
Taaa... szczególnie jak ktoś się zgubi. Nie będę wypominał nikomu sylwestra Z hipisami sobie pojechał, a my go w nocy po rowach szukaliśmy i po polach ?askawie nie powiem kto
To może Ont się wypowie - jak bardzo została psychika wypaczona przez zlot
Przecie nikogo na siłę nie będziemy poić alkoholem. Wojownik swój rozum ma - jak ktoś nie chce, to zostanie więcej dla wojownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum